1 Kasım 2011 Salı

Sıcak duş.

Bütün düşüncelerimden arındırırdı beni her seferinde.Bu sefer işe yaramadı.O bile yaramadı Kırmızı.Atamadım bi' türlü kafamdan seni,ouzo'ya karşı hissettiklerini,yalnızlığımı..Çektiğim bedduaları bu sefer olmadı, yapamazdım zaten ne kadar istersem isteyeyim atamam seni kafamdan..Bilmiyorum artık ne yapacağımı,sana nası yaklaşacağımı,nası seni tekrar kazanabileceğimi, bilmiyorum.

Lanet olsun zaten canımı acıtan da bu ya.Neyse belki sen yine Çatlak Kazan'a yer verirsin hayatında.Orda bile mahlasların arasında iki kelimeli bi' benimki vardır,lan niye bende standartı karşılayacak biri olamıyorum?Cevap ararken kendi denizimde boğuluyorum..

Hayatı paylaşmayla ilgili sürekli bi'şeyler geveledim durdum ağzımda.Hiç dinledin mi Kırmızı?
Keşke dinleseydin,keşke..Pişmanlıklarımı,dileklerimi herşeyimi dile getirdim ben konuşurken yani seni..Eski bi' fotoğraf karesinde ikimizin 32 dişi sayılacak şekilde pozlar verilmiş,eğlenilmiş,mutlu olunmuş bi' geçmiş istedim hep geleceğimde.Ama hep senle istedim bunu, bi' senle istedim..






Hep bi' fazlasını istedim belkide ama doruğum sendin benim.Sana ulaşabilmek için bütün bu çabam..Ne var biraz yardımcı olup elini uzatsan?Ama sen zorsun de'mi,zor kadın..

 


Benim hala umudum var bazı şeylere dair. Bilmem sende bi' umut vaadedecek izlenim bıraktım mı acaba? Sorgulamadan edemiyorum.

 



Çok canımı sıkmaya başladı bazı yaşanan şeyler be Kırmızı.Benim orospu çocuğu bi' arkadaşım var ya hani sana yazan.Ahh keşke söz vermeseydim,keşke..Ama bu sefer kararlıyım tutucam verdiğim sözü,en azından götürebildiğim yere kadar.Bazı şeyleri doğru yapsam sende beni sever misin Kırmızı ?

Söylesene Kırmızı benim olacak mısın ?(bi' kaç ayın var demene bile umut bağlayan saplantılı adam soruyo bunu)
En kötü sonuca hazırlamaya hiç çalışmamıştım ben kendimi.Bak yeni bi'şey daha kattın bana.Bunuda yazıyorum hemen listeye,yalnız gel al artık bunu benden bayaaa uzadı..







Son olarak; Benim hala umudum var..

 





Seni seviyorum Kırmızı.. (:

2 yorum: